Tallet 8

FØDSELSDAGS TALL 8

Tallet 8 er påvirket av planeten Saturn, også kalt skjebneplaneten/vår læremester. 8 tallet symboliserer himmelen og jorden – to verdener. På den ene side representerer tallet omveltninger, nederlag og det ekstreme. Den andre delen av 8 tallet representerer filosofiske tanker, og en sterk interesse for det okkulte, religiøse og fanatiske.

Under innflytelse av tallet 8, er du resultatorientert og utholdende. Du er en ledertype med svært bestemte meninger og holdninger. Du gir ikke lett opp, og kjemper for det du har planlagt. Du er en egenrådig person som helst ikke inngår kompromisser. Er du født den 8., 17., eller 26. har du fødselsdagstall 8. Du er en person som ønsker kvalitet, og er villig til å arbeide hardt for å nå dine mål. Du er også opptatt av rettferdighet og ansvarsbevissthet, og kan strekke deg langt når du vet hva du vil. Den reisen er ofte full av hindringer og motstand fordi den er påvirket av Saturn. Men hindringer er ingenting for en åtter med seig vilje til å nå toppen. De er i stand til å oppnå alt med sin stahet, tålmodighet og intelligente innsats. Det kan, tross alt, føre dem langt. En åtter blir ofte rik, men lykken blir som regel bare kortvarig, selv om de forblir rike.

Deres utfordring er å bruke hele tallet/begge sidene ved det. På den måten utvikles begge sider i personen, slik at man føler helhet og balanse i livet. Det okkulte vil ha større interesse i voksen alder.

Andre kan oppfatte deg som utilnærmelig. Ditt fokus i møte med andre bør være å vise din varme side.

Økonomi og velstand er viktig for en åtter. Du er over middels opptatt av vakre ting, et pent hjem osv.

Alt etter personens andre tall, vil skjebnetallet 8 påvirke deg i stor eller liten grad.

Helsemessig, kan det være fint å leve vegetarisk. De beste urtene for deg er spinat, gulrot, salvie, hylleblomst og selleri. Det vil være bra for lever, galle og tarmsystemet. Det er viktig for en åtter å finne måter å holde seg frisk på, siden de har et høyt aktivitetsnivå, og kan være utsatt for uhell. Om de skulle bli syke, vil binyrene, musklene, hodet og reproduktive organer være mest utsatt.

Spesielle år, som går opp i 8, kan ha med din helse å gjøre: 17, 26, 35, 44, 53 g 62.

De svakeste månedene er mars og april. Ta ekstra godt vare på helsa i den perioden. Planlegg og gjør hyggelige ting som bringer deg glede. Unngå å bekymre deg eller leve deg inn i for mange problemstillinger.

Farger som vibrerer med dette tallet er gult, sort/brunt, dyp oker, mørkegrønt, rødbrunt og marineblått.

Krystallsteiner som vibrerer på dette tallet er Onyx, sort perle, sort diamant, Topas.

Din erkeengelenergi er Mikael – den kosmiske leder, Guds kriger og forsvarer.

TALLET 8 I DITT FØDSELSÅR.

Har du et snitt tall 8 i ditt fødselsår, kan dette avsnitt være interessant for deg.

Eksempel: 1970= 1+9+7=17=1+7=8

Generasjon nummer åtte indikerer at det stilles noen krav til dem for at du skal oppleve suksess og oppnå sine mål. Uansett målsetting, vil personer av denne generasjonen oppnå dem på sin egen måte, for de har store reserver av energi, en kampånd, ambisjoner, og er svært målrettet. De kommer lett til penger og materiell sikkerhet. De kan også være i stand til å kaste bort livet sitt og føle seg komfortable uten å gjøre en innsats, noe som fører ingensteds hen.

Livsveistall 8. Ditt fundament. Din personlighet.

Tallet summeres av tallene i din fødselsdato, som reduseres ned til ett siffer. Det tosifrede tallet inneholder kunnskaper fra ditt tidligere liv.

Livsveistallet representerer det din høyere bevissthet har valgt at du skal lære og utvikle, og få innlemmet i dette livet. Du er vel forberedt til dette, da alle egenskaper du trenger til denne oppgaven, allerede er integrert i deg selv. Følger du din livsvei, vil ting legge seg til rette for deg, og du vil oppleve at alt du gjør, kan du gjøre med letthet, fordi du er på riktig vei.

Dine utviklingsområder er ofte det stikk motsatte av de positive sidene ved tallet. Alle tall har en negativ side, og for deg kan det være at du liker å ha makt. Du kan være intolerant, ubarmhjertig og hensynsløs.

Innen kommunikasjon kan du være noe direkte i din tale, noe som ikke alltid mottas positivt hos andre. Husk da at, nå kreves det balanse i deg selv, fordi du er på overtid med deg selv. Gjør det du vet setter deg i en roligere modus, enten det er å være ute i naturen, tid til lesing, maling, musikk, yoga og andre rolige sysler.

Når det kommer til penger er du sannsynligvis den typen som vil ha penger i banken. Er du i den heldige posisjonen, vil du som regel gjøre stor suksess.

Hvis du er den andre åttertypen, den som føler at de må bruke opp alt med det samme, vil din økonomi bli en stor fiasko. For deg kan strid og kamp være en helt naturlig del av tilværelsen. Du er av dem som mener det er nødvendig for å nå sine mål. Men det du ikke takler er utroskap. Blir du bedratt, vil du så å si aldri tilgi, selv om du velger å bli hos partneren.

Mål: Finne balanse mellom det materielle og spirituelle. Bare ved å erfare begge sider i livet, vil du føle deg som et helt menneske. Det spirituelle kommer som regel inn i senere år i livet.

Læring: Lære å etablere økonomisk trygghet, for det vil gi deg den friheten du ønsker deg. Din lærdom som åtter, går ut på å lære deg en mer tiltalende og ikke så direkte form for kommunikasjon. Det handler også om å lære seg å ivareta familien, ikke bare økonomisk, men også ved å dyrke fellesskap og kjærlighet.

Veien å gå: Det beste du kan gjøre, er å omgi deg med morsomme mennesker, lytte til musikk som gjør deg glad og får deg til å slappe av. Unngå store problemer som kan føre deg inn i depresjoner. Å kommunisere litt mindre direkte, kan hjelpe deg til en lettere vei gjennom livet. Ta vare på helsa og tilbring tid ute i naturen, på fjellet eller ved sjøen. Det vil lade opp batteriene dine. ●


Gratis ti​lbud til leser:​

Ønsker du å vite litt om dine kunnskaper fra tidligere liv, den skjulte påvirkningen som du har med deg inn i dette livet?

Dette regner jeg ut gratis for deg om du sender meg din fødselsdato: dag-måned – år. Oppgi navn og mailadresse.

sendes til [email protected]

Skjebnetall/Navnetall 8.

Tallet beskriver din energi, og den kraft du er utstyrt med, og hvilken vei du tar etter hvert som tiden går. Hvordan bli lykkelig på et indre plan i forhold til din sjels hensikt og din personlighet? Det er din identitet, med de talenter og evner som du rår over, hvis du velger å utvikle dem.

Dine talenter er styrt av kraft og mot. Du har mer av dette enn du er klar over. Bruk dem riktig, mens du lærer å leve i enkelhet med disse gavene. Du tiltrekkes av kvalitet, og er en person som enten tjener godt, eller lar pengene gli ut mellom dine hender. Uansett så er penger et tema du må ta stilling til. Det er viktig at du blir mer åpen for råd fra dem som står deg nær og er glad i deg Det er også viktig at du finner måter å uttrykke kjærligheten du har i ditt hjerte, for det kan være fort gjort å misforstå deg.

Mål: I dette livet er din hensikt å oppnå økonomisk trygghet, samt lære seg til å forstå pengenes illusoriske natur. Pengene er bare et byttemiddel til å oppnå livskvalitet på alle plan. Det finnes millionærer som ikke vil bruke en eneste krone, og det finnes fattige som deler det lille de har med andre.

Læring: Du er her for å lære at universet vil dekke alle dine behov. Som åtter tiltrekkes du av eiendom og eiendeler som betyr noe for deg. Motgang i forbindelse med økonomi kan manifestere seg som fysisk og mental smerte. Det er viktig at du bruker tid på deg selv, og har tillit til at alt ordner seg med det du har.

Den ekte gleden får du ved å bruke dine talenter og gjøre det som gjør deg glad. Det kan være noe du slettes ikke forbinder med ansvar og penger. Se tilbake på hva det var som gjorde deg glad som barn. Hva var det? Hva med å hente tilbake den gleden? Finner du din uselviske glede, vil det balansere ditt liv.

Annekarin Athena Angelina Lyyshaug har praktisert Tarot Readinger siden 1996, og andre former for lesing siden barndommen. Hun har et naturlig forhold til drømmer, spådom og usynlige energier, noe som har fulgt henne gjennom livet. Denne ekstra dimensjonen er en gave og en berikelse i hennes liv. www.tarotnorge.net