Annes Life Coaching.


Veien til ditt indre

Tarot og Numerologi 

Numerologi  Tallet 5

Artikkel i nettmagasinet Orakel nr. 2, 2021.     https://www.mystikk.no/

Numerologi – tallet 5

Av Annekarin Athena Angelina Lyyshaug

Tallet 5 i en numerologi analyse, har forskjellige betydninger og egenskaper.

Er du født den 5. 14. eller 23. i måneden, vil avsnittet Fødselsdagstall 5, være spesielt viktig for deg. Dette er også svært heldige datoer for en person med fødselsdagstall 5.

FØDSELSDAGSTALL 5: DIN PERSONLIGHET

Din fødselsdag er knyttet til planeten Merkur, som er en skiftende og urolig planet. Du vil helst oppleve så mye som mulig samtidig. Du bygger dine handlinger på frihet, og har en rask tankegang, er besluttsom og ofte impulsiv. Du kan være rastløs og vil helst ikke gå glipp av noen ting. Det kan resultere i at du noen ganger taper på det du har satt i gang. Men du lar deg ikke stoppe, du bare prøver noe annet i stedet.

I dette tallet ligger også at du lett tiltrekkes egenskaper som handel og penger. Tallet forbindes også med risikotakere, spekulanter og lykkejegere. Dette gjør din personlighet spennende og interessant for andre.

Du har en egen evne til å leve i nuet, og møter derfor alltid spennende mennesker på din vei. Inntrykk kommer og går, og de som gjør mest inntrykk, blir kanskje dine nære venner. Men du tiltrekkes av stadig nye folk, så om noen forsvinner ut av ditt liv, vil det alltid være andre der som er interessante. På den måten vil du aldri være ensom.

Du er den fødte rådgiver med talent for å videreføre lærdom og inspirere andre. Du har en egen evne til å ta beslutninger på gode ideer som fører til inntjening. Det er ditt varemerke.

En person med fødselsdagstall 5 er litt uforbederlig på den måten, at om de er gode, vennlige personer, er det ingenting i verden som kan forandre dette. Er de født med en litt dårlig karakter, er det heller ingenting som kan endre dette. Forandring er likevel grunnleggende og nødvendig. Da kan du bruke dine kreative ideer, tanker og dine analytiske evner.

Du trenger å være målbevisst i livet ditt. Når du tar hensyn til dette, vil du ha suksess. Målene dine vil bli som et kompass i ditt liv. Du har talent for ledelse og er både intelligent og metodisk. Du er praktisk og sensitiv, og har lederegenskaper med en spesiell evne til å analysere enhver situasjon og sette denne i forbindelse med den ytre verden. En positiv holdning i livet gir deg muligheten til å få alt: Ærlige venner, en trofast partner og en interessant og kreativ jobb.

Andre personer syns det er spennende og morsomt å være sammen med deg. Er det en sosial sammenkomst på gang, vil ditt nærvær gjøre stemningen bedre.

Din rastløshet og søken etter spenning kan døyves ved å stimulere sinnet: lesing, kunst, reiser og selskaper osv. vil være bra for deg. Sørg likevel for å holde balansen mellom ro og aktivitet.

Farger som vibrerer med tallet 5 er sølvgrått, mosegrønt, lyseblå, turkise farger –healing farger.

Krystall steiner som vibrerer på dette tallet er aquamarin, platina, lys Jade, lysgrønne turkiser.

Din erkeengel energi er Shamael som symboliserer nåde og velgjørenhet.

FEMMER ENERGIENS SKJULTE SIDER.

Egenskap: Behov for frihet til å glede seg over livet.

Du er blant dem som ønsker å tilføre verden magi. Du har et kritisk blikk, og liker å avdekke mysterier. Du hater å være fanget og kontrollert, du lever for å uttrykke deg fritt. Fordi dette er et tall med høy energi, kan du tiltrekke deg feil personer. Du vil merke det da feil type person tapper deg for energi i stedet for å gi deg glede.

TALLET 5 I DITT FØDSELSÅR, LYKKEJEGEREN.

Her legger man sammen alle tallene. For eksempel i 1976: 1+9+7+6 = 23/5, altså generasjon /5.

Dette nummeret beskriver krav vi må oppfylle for å oppleve og lære om vår hensikt i livet. Sammenlignet med livsveistall og holdningstall, er det svakere, men det er ikke ubetydelig. Det representerer byrden av den generasjonen vi bærer. Derfor bør våre manifestasjoner og oppførsel være i harmoni med generasjonskrav.

Du tilhører en generasjon som er rastløs, åpen og omskiftelig. Dette er intellektuelt sterke mennesker, rasjonelle og forut for sin tid. Ikke bekymre deg for om du vil bli forstått.

Ditt ønske er å leve livet ditt til fulle, så det vil være mange endringer og mye reiser for din rastløse sjel. La deg ikke stoppe, for dette har å gjøre med hvem du egentlig er, og hva du skal oppfylle i eget liv.

Ditt behov for frihet og uavhengighet er viktig for deg. Mange medlemmer av denne generasjonen finner sin formue i utlandet fordi de har det bedre når de er så langt fra fødestedet som mulig. Du vil ha alt umiddelbart, uten forsinkelse, og du bør følge dine ønsker uten å vie for mye omtenksomhet til dem. Men du har ingen klar retning i livet. Du går dit livet fører deg. Dette er nødvendig for at du skal føle deg hel og bli bedre kjent med deg selv. Å oppfylle ditt generasjons krav vil gi deg glede, frihet og innsikt i eget liv, så vel som i andres.

TALLENE I DITT NAVN: SKJEBNETALL, EGOTALL OG SJELETALL.

SKJEBNETALL 5: KUNNSKAPEN OM DIN DRIVKRAFT I LIVET.

Tallet regnes ut ifra ditt fulle navn ved fødsel. Summen av alle vokaler og konsonanter.

Din hensikt i dette livet er å skape forandring. Du gleder deg over livet. Du liker å holde selskaper, og samle venner og kjente. Du er eventyrlysten og nyskapende. Men pass på så ikke ditt behov for flukt brytes ned via rus, alkohol, arbeid eller reiser. Du er et naturlig talent som detektiv, og kan avdekke hva som ikke er sant og ærlig hos personer og styresmakter. Med dette kan du være et bidrag i verden til å lede den ut av hykleri og inn i sannhet. Still spørsmål ved autoriteter, og vær kritisk. Se bakenfor det opplagte.

Verden trenger foregangs personer, og du er en av dem. En vakker dag kan en av dine ideer bli standarden.

Pass deg for å komme i skade for å lukke igjen dine følelser. For mye aktivitet lukker følelsene. Ta deg litt tid til å kjenne etter hvordan du har det.

EGOTALLET 5. DIN PERSONLIGHET.

Dette tallet avslører medfødte kvaliteter. Det er ditt fødselsnavn som er lagt til grunn for beregningen. Tallet avslører dine talenter og evner, og påvirker sterkt ditt yrkesvalg.

Ved å legge sammen alle konsonanter i ditt fulle navn, finner du ditt egotall.

Du fremstår som allsidig, nysgjerrig og aktiv med forkjærlighet for frihet på alle nivåer, fysisk, emosjonelt, mentalt og åndelig. Ditt ønske er å oppleve livet til fulle uten å gå glipp av noen ting. I yrkeslivet vil en selvstendig jobb være en fordel.

Det andre ser hos deg er den siden som utstråler glede og energi. Tallet 5 er et aktivt tall, med mange ideer. Du gir inntrykk av at du liker fest, moro og aktivitet. Andre ser på deg som en person som er glad i spenning og eventyr. Det kan virke som du fort kjeder deg, og du kan derfor bli misforstått av de rundt deg.

Innen arbeid passer du til å jobbe i et firma som gir deg frihet til å utvikle deg selv. Mange kjente femmere har vært poeter, forfattere, idealister, oppfinnere og eventyrere. Kjente personer er George Washington, Charles Darwin og John Cleese.

SJELETALL 5

DIN SJELS HENSIKT.

Tallet regnes ut ved å legge sammen alle vokaler i ditt fulle fødselsnavn.

Din sjels hensikt som ikke er synlig for omverdenen. Det sier noe om hvem du er, og hva du føler i deg selv. Det er din sjels hensikt som vises i dette tallet.

Din sjels hensikt avspeiles som et indre ønske og drivkraft til å gjøre det du har lyst til i livet.

Med sjeletall 5, er frihet og forandring viktig. Hvis du lever i strid med ditt sjeletall, vil det i livet ditt manifestere seg som sorg og en følelse av å ikke være god nok. Sjeletallet er viktig for vår indre reise i livet, og derfor viktig å forstå, for det er dette som vil lede deg til indre fred.

Med sjeletall 5 har du en stor drivkraft på å reise og avdekke mysterier i verden, oppleve nye steder og tradisjoner og oppleve andre kulturer og historiske monumenter. Å være i stadig bevegelse mot nye steder og opplevelser, får deg til å føle deg hel og at du lever.

DEN DYPERE MENINGEN MED TALLET 5. KARMISK GJELD OG KARMISK LEKSE.

14/5 – KARMISK GJELD I TALLET 5.

Karmisk gjeld regnes ut fra sammensatt tall i fødselsdato, navne-tall, sjele-tall, konsonant-tall, forenklet ned til ett siffer.

Hvis dette tallet blir 14/5, har du en karmisk gjeld å gjøre opp for. Dette betyr ikke at de med fødselsdagstall 5, automatisk har en karmisk gjeld eller karmisk oppgave. Karmisk i denne sammenhengen betyr å gjøre opp for urett man har utført i tidligere liv, eller vært utsatt for.

Hvordan balansere ut din karmiske gjeld? Sett fokus på dine handlingsmønstre. Når man anerkjenner de mønstre som ikke gagner, kan man også jobbe mer bevisst med dem og skape mer harmoni og balanse.

Den karmiske gjeld fra tidligere liv avspeiler seg i for mye fokus på egen person, slik at man har utviklet egosentriske trekk. Tallet gir ofte plutselige og uventede hendelser, for det var det som skjedde i ditt tidligere liv der menneskelig frihet ble misbrukt.

De som er påvirket av denne energien blir tvunget til forandringer og uventede hendelser hele livet, og må tilpasse seg disse endringene. Beskjedenhet og måtehold er viktig for å lære leksen fra dette tallet.

KARMISK LEKSE I TALLET 5

Tallet regnes ut fra dine manglende bokstavers tallverdi i ditt fødsels navn og dine hovedtall. Dersom du mangler tallet 5 i ditt numeroskop, har du en karmisk oppgave: Frihet og forandring i alt du gjør. Det kan være at du er redd for forandringer, er uansvarlig, flakkende og inkonsekvent. Mulig at du også kan oppleve en rastløshet, som du forveksler med kjedsomhet. Veien til frihet for deg ligger i kommunikasjon og bevegelse. Du skal lære om frihet i alt du gjør.

Å ta litt lettere på livet, og la utfordringene ligge, er et sunt skifte. Glem detaljene, og se det store bildet. Nettopp dette skjer når du skifter fokus og gjør noe helt annet en stund, når du foretar en reise, skifter miljø, opplever noe annet. Kanskje, når du har vært borte fra A4 livet en stund, så er utfordringene forduftet. Dette er sider ved deg selv du bør jobbe med for å kunne følge din livsplan. ●