Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Annes Life Coaching.


Veien til ditt indre

Tarot og Numerologi 

Bestilling av Numerologi analyse

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Takk for at du kontaktet oss. Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig

Tarotkort

Tarot som verktøy, er et eldgammelt kortsystem, hvor den eldste, gjenlevende tarotstokken skriver seg fra 1392. Hvordan er det mulig at dette hjelpemiddel kan være sannhets talende i vår tid? Jeg vet ikke hvordan de ble brukt i tidligere tider.

For meg er tarot stokken en kombinasjon av astrologi med de fire elementer, numerologien med sine tall, og et universelt billedspråk i symboler, som snakker for seg selv, uansett tidsalder.

Her finner man livet i bilder, fra barn til voksen, både på et emosjonelt og fysisk plan. I tillegg bruker jeg ekstra sensorisk persepsjon/klarsyn, det vil si oppfatninger utenfor sanseapparatet.

Disse kombinasjonene gir resultater. Det er som med en datamaskin. Du kan spørre og få svar på et ikke tenkende nivå. Kall det fra Kilden eller ditt høyere selv. Jeg opplever kortene som en link til kundens høyere selv, der alle svarene ligger, uansett tid. Og det er ikke alltid at kunden selv har tilgang til denne informasjonen. ⁂

Åndelig veiledning

Ei eldre dame kommer til min stand. «Endelig fant jeg deg», sa hun. Hun hadde vært på nettsiden min, og bestemte seg for at hun skulle til meg. Hun sendte ut tristhet og lite energi, og jeg forstår at hun har det tøft for tiden. Hun er 76 år og forteller at mannen hennes døde for 3 år siden, og hun har ikke vært seg selv siden den gang. Det var et livslangt kjærlighetsforhold, fikk jeg vite, og hun hadde bilde av ham på et skap like ved soveroms døra, så hun kunne si god natt til ham hver kveld. Hun opplevde en tristhet som hun ikke ble kvitt. Jeg kjenner plutselig en kulde på standen. En annen energi av tilstedeværelse kommer inn. Nå er mannen hennes her og vil gi henne en beskjed.

Jeg legger ut kortene på bordet, ber om informasjon via kortene. Og den kommer: «Den tristheten du har er ikke din», sier jeg. «Det er din manns». Hun har i 3 år tatt inn og vært i hans energi. Ikke rart hun er sliten. Han er veldig lei seg for at hun fremdeles sørger. Det kommer gjennom tårer fra mine egne øyne, som ikke er mine. Avdøde ønsker at hun skal begynne å leve livet slik det var før han gikk bort, ved å gjøre de ting hun likte å gjøre før, for han har det bra nå.’ Så er beskjeden gitt, og energien/kulden er straks borte. Hun takker for beskjeden og sier at nå skjønner hun hvorfor hun har hatt det slik. Hun forlater meg, mye lysere til sinns enn da hun kom.

Famile og arv

Kunden forteller om sitt vakre barndomshjem der hun vokste opp på ei øy utenfor Bergen. Det er bestemt at stedet skal være i familiens eie. Det er skrevet ned på skjøtet over eiendommen.

Kundens utfordring er at alle de fire barna vil ha stedet. Hun forteller om den sønnen som bor utenlands og om hvor snill han er som tilbyr henne penger om hun føler at hun har lite.

Bilder begynner å komme opp for mitt indre sinn, og jeg ser uvennskap mellom barna hennes på grunn av dette huset. Det blir mye uro, og huset vil ikke bli ivaretatt etter henne. «Du vet», sier jeg, «du har full rett til å gi dette huset til et av dine barn som du vet vil ta vare på det. Det er det viktigste du skal gjøre. Ta kontakt med banken din, få takst på eiendommen og gjør opp den arven nå»

Hvis ikke det blir gjort, vil huset i verste fall bli solgt ut av familien. «Selg huset til det barnet du føler vil ivareta det på beste måte. Oppgjøret for huset kan du dele mellom dine andre tre barn og deg selv. Så er den delen av arven gjort opp».

Den beskjeden ble hun veldig glad og lettet over, for det hadde hun ikke tenkt på. Sønnen som bodde utenlands ville gjerne ha en tilknytning til Norge, og dessuten hadde han orden på økonomien, så han skulle få hytta og kjøpe ut de andre.

Hun takket meg for all hjelp og var glad for at hun hadde fått tips om dette. Jeg ønsker henne lykke til og gir henne en klem. Dette var den første kunden denne helga som trengte min livserfaring i sin prosess. Min livserfaring hadde, via min sjel, bidratt til løsning for kundens arvesak.

Omsorgssvikt

En ung jente på 22 kommer til meg sammen med to venninner. Hun gir meg et tema: Mor. Jeg får opp konflikten mellom henne og moren, noe som også gjelder alle hennes andre søsken. Hun har ikke vært i kontakt med sin mor på et år. Hun er veldig lei seg, lurer på om hun kommer til få kontakt med moren sin igjen. Det er moren som vil ha det slik. Jeg legger opp et tarot legg for henne. Kortene viser terapi.

Vi avtaler en ny time, der hun kan få frigjort sin avhengighet til moren, slik at hun kan starte på sin egen frigjøringsprosess. Jenta skjønner nå at det er flere enn henne med de samme problemer. Hun er glad for løsningen jeg har foreslått, og tar den til seg i takknemlighet. Hun er lettere til sinns etter denne behandlingen, og hennes fokus og energi er der den skal være, hos henne selv.

Familiekonflikt

foreldre som ikke får se sine barnebarn –

3 kunder samme dag med samme tema

Det er tristhet, tårer, og tap av barn og barnebarn som er tema. De vil selvfølgelig vite om det finnes noe håp for at dette skal ordne seg igjen. Alle kjenner de på en konflikt de selv ikke er i stand til å gjøre noe med, da dette avhenger av deres barns avgjørelser. De har bestemmelsesrett når det kommer til om besteforeldre skal ha kontakt med barnebarn. Hva kan de gjøre når deres egne barn nekter dem samvær med barnebarn?

Disse 3 kundene den dagen på messa, var som bestilt! Her skulle jeg gi dem råd og trøst om å miste kontakt med barn og barnebarn, sette meg inn i deres situasjon, en situasjon som jeg selv, akkurat hadde gjennomgått. Snakk om synkronitet i tid og hendelse. Via kortene og NLP/nevrolingvistikk programmering, ble usunne, negative, følelsesmessige bånd kuttet mellom mødre og egne barn, slik at de kunne bli fri og begynne å leve sine egne liv i stedet.

Beskjeder fra den andre siden

En eldre dame med ei jente i rullestol blir stående foran min stand. Damen kommer bort og sier at hun fikk veldig lyst til å gråte når hun kom forbi her. Jeg forteller henne at det ikke er unormalt å være sensitiv og gir hennes datter i rullestol en brosjyre om meg. De går videre, men kommer plutselig tilbake igjen.

Damen forteller at da de hadde passert min stand så forsvant gråten. Datteren i rullestol hadde vist moren bilde av meg og spurt om hun gråt når hun så meg? Da hun så bildet, følte hun igjen den sterke trangen til å gråte, derfor kom de tilbake, kunne moren fortelle.

Da jeg sier at hun kan sette seg hos meg, kjenner jeg en sterk kulde og damen begynner å fryse. Jeg forteller henne at det er noen her fra den andre siden. Jeg ber om kontakt med ånden og får opp et flash av en mann og info ’40 år og senere’. Det er ikke mulig for meg å få opp mer info. Kunden forteller da om sin sønn som døde da han var 7 år og at hun har savnet ham hele livet.

Det er hennes sønn som viser seg som den han ville ha vært i dag. «Skal se om jeg får beskjed gjennom kortene», sier jeg og begynner å legge ut kort. Etter halve legget merker jeg at kulden er tilbake, og jeg skjønner da at det er akkurat de kortene hun skal ha fra sin sønn.

Det handler om at hun må legge bak seg alle bekymringer og starte opp med å leve sitt eget liv. Hun har vært veldig flink til å lytte til andres problemer og ta seg av andre som trengte henne. Nå er det hennes tur til å begynne å tenke på seg selv.

Hun får også vite at hennes sønn er hennes beskytter og følger henne, og at hun ikke trenger å sørge lenger. En ro som hun ikke har opplevd på lange tider senker seg over kvinnen, og varmen kommer tilbake rundt oss. Hun sier at det var veldig godt å få disse beskjedene. Hun er svært takknemlig og glad når hun forlater meg, og takker meg flere ganger for denne stunden.

Dette året hadde jeg akkurat satt full fokus på mediumskap gjennom kurs og lært teknikker for å kunne ta styringen selv når det kommer til hvilke energier man skal ta inn over seg og når det skal skje.

Gjennom et langt liv, har angsten for hvem som dukker opp og tar kontakt fra den andre siden, vært stor. Jeg har ikke kunnet regulere det selv. Det har vært flash av mennesker jeg ikke kjenner, og forvarsler om død og ulykker og sanne drømmer. Det har vært svært belastende for meg helt fra 12-13 års alderen da jeg begynte å huske hendelsene.

Etter mediumkurset ble jeg i stand til å regulere dette selv. Nå er det ikke lenger skremmende fordi kontrollen ligger hos meg selv. Tapte sjeler, som har forlatt oss, er en kilde til informasjon og hjelp i våre egne liv. 

Annekarin Athena Angelina Lyyshaug har praktisert Tarot Readinger siden 1996, og andre former for lesing siden barndommen.

Hun har et naturlig forhold til drømmer, spådom og usynlige energier, noe som har fulgt henne gjennom livet. Denne ekstra dimensjonen er en gave og en berikelse i hennes liv.

 https://www.mystikk.no/ Du må være medlem for å se nettutgaven av bladet Orakel og Harmoni.