Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Annes Life Coaching.


Veien til ditt indre

Tarot og Numerologi 

2017

SOVEROM OG SPEIL

Vurderer å kjøpe skyvedørs garderobe på soverommet. Er det dårlig feng shui å ha en speil skyvedør der? Bjørg, Oslo.

Svar:

Det skal helst ikke være speil på soverommet, men vil du ha det, bør du sørge for at det er plassert slik at du ikke ser deg i speilet når du sover. Det er fordi at de bevegelser du tar i sengen ikke skal reflekteres slik at du våkner. En annen teori er at det kan bringe inn en 3. person i ditt forhold, en teori jeg ikke praktiserer. Jeg har selv speil på soverommet.

Annekarin

OM VELSTAND

Spørsmål: Hvordan fremmer jeg velstands området i leiligheten? Inger, Oslo.

Svar:

Velstands hjørnet i huset befinner seg til høyre, på veggen lengst vekk fra inngangsdøra. Ingenting skal aktiveres på soverom. Bruk i stedet rommet ved siden av, evt. veggen mot soverom. Generelt, kalles dette området for velstand på alle plan, og du kan bruke symboler på det som gir deg lykke, helse, eller hva det enn måtte være du ønsker deg. Videre, kinesiske mynter, pengeboller, pengeskrin med mer kan også brukes. Heng gjerne opp mynter på innsiden av inngangsdøra på dørhåndtaket.

Området for nettverk bør også aktiveres. Befinner seg til høyre for inngangsdøra. Kan aktiveres med symboler på dine kommende kunder. Engler og Buddha kan også plasseres her, da de symboliserer din egen indre kommunikasjon med ditt høyere selv.

Annekarin.

2015

OM ELEMENTER

Lavalampe på soverom:

Lurer på om det er negativt med lavalampe i soverom, ettersom en ikke skal ha vann på soverom der to partnere sover. Kan en si at en lavalampe er det samme som en vanninnretning, som en fontene eller et akvarium? Altså, blir en lavalampe assosiert med en lampe eller en vanninnretning ? Mvh Tonje

Svar:

En lavalampe er et berg/fjell materiale og tilhører område for jord/fjell som er området 2,5,8. Lava er i utgangspunktet oppvarmet, glødende steinmasse. Dette er videre en lyskilde og har ikke noe med vann å gjøre. Du kan trygt bruke den på ditt soverom. 

2014:

OM FLYTTING

Jeg vurderer å flytte og lurer på hvordan jeg kan finne gunstige og ugunstige flytte retninger. Jeg er født 15.07.1960. Mette.

Svar:

Flytte retninger finner du ved å ta utgangspunkt i ditt personlige element. Alle fødselsår har sitt eget element, som er ditt personlige element. Du hører til vestgruppen, og har JORD (KUN) som ditt element. Her følger de beste flytte retninger i rekkefølge. Du flytter da mot disse retninger:

1. sørvest

2. øst

3. sørøst

4. nordøst

Bruk kompass på kartet! Lykke til!

Anne

OM KJÆRLIGHET

Jeg har vært skilt i 5 år. Har ingen kjæreste men ønsker sterkt å møte den store kjærligheten. Hva gjør jeg i min bolig for å tiltrekke meg min ideelle partner? Min fødselsdato er:juli 1966.

Varm høsthilsen fra "Merete, kreps 1966"

Svar:

Vedlagt følger en bagua. Plasser denne på din hus tegning slik at inngangsdøren er på nederste linje der du har kunnskap, karrière og reiser. Ditt partnerskap's hjørne befinner seg da lengst unna døra til høyre på motsatt side. Vet ikke hvilket rom du har her, men uansett, her kan du lage ditt spesielle hjørne som setter deg i en romantisk stemning. Unngå bilder av ensomme mennesker her, og bruk helst bare parvise ting når du innreder. Bruk innredning som du har et godt forhold til som får deg i en god stemning. Myke stoffer i pastellfarger fremmer en feminin energi, og passer fint her. Og enda viktigere: rydd plass for en ny person i ditt hus. Sørg for at det er inngang på begge sider av din seng, at ditt hus er innbydende og ryddig alle steder. Det siste skulle ikke være noe problem, ettersom du er en 8'er i jordelementet. Du er en person som ikke vil trives dersom ditt hjem viser seg fra en dårlig side.

Du når dine mål gjennom langsomt og metodisk arbeide, og det gjelder også kjærlighet. Hold fokus. Tenn to lys hver kveld i ditt romantiske hjørne. Tenn det for din framtid og et lykkelig parforhold, og se det for deg. Bruk din fantasi og forestill deg hva det er du ønsker deg. Vær konkret. Besøk romantiske steder, og bruk tid til egen pleie. Farger som gir deg energi er alle gulfarger, alle røde, lilla og jordfarger. Unngå grønt. Dette gjelder kroppsnære klær og sengetøy. Pynt ditt soverom med silke peoner i en enkel og romantisk stil.

Bruk tid der det er mulig å treffe vedkommende, kanskje på et kurs, på en utflukt eller en reise? Du trenger ikke lete, bare være på rett sted til rett tid. Når du selv er klar, mentalt, fysisk og følelses messig vil vedkommende dukke opp. Vær du sikker! Lykke til!

Anne

OM FORHOLD

Hei. Jeg er alene og ønsker å treffe en å dele livet med.Jeg er er født i oktober 1962. Hva kan jeg gjøre i min bolig og ellers i livet for å tiltrekke meg den rette.? Til nå har jeg tiltrukket meg personer som er opptatt eller mye yngre enn meg, og det ønsker jeg ikke. Takknemlig for svar.Klem fra CS

Svar:

Ettersom ditt personlige element er 4 -tre elementet ønsker du et dypt forhold til en annen part. Du er en person som virker svært overbevisende og bestemt på andre, og fremtrer som moden i din måte å snakke på. Andre mennesker vil ofte bli overbevist, men når det gjelder, i situasjoner der viktige personer for deg er til stede, bruker du for lang tid til å handle og vise hvem du er og at du er interessert i dem, fordi du trenger tid til å overkomme egen usikkerhet. Og innen du har bestemt deg, har personen forduftet eller er opptatt med en annen. Din store utfordring er å ta genuine sjanser på strak arm når det virkelig gjelder, og når dine følelser sier yess! Fordi du ikke har truffet den rette som du vil satse på, bruker du for mye tid på menn som er opptatte, eller menn som du ikke egentlig vil ha et forhold til. Det blir som et tidsfordriv i påvente av noe bedre. Og siden du er en ren sjel, kan du aldri treffe den virkelig rette så lenge du 'roter' rundt med en annen som er opptatt. Mitt råd: Sikt mot skyene! og la ikke uviktige forhold stoppe deg. Og være beredt, sats når det gjelder. Mental klarhet og fysisk form er viktige elementer for at du skal føle deg på topp. Gode ting for deg å gjøre er yoga eller tai chi, svømming, jogging, sykling eller lange spaserturer, som gir ro i sjelen. Sørg for god balanse mellom hvile og aktivitet, og søk å befinne deg på steder du kan møte interessante mennesker. Din beste romantiske retning er mot øst. Hva har du her i huset ditt?

Vedlagt følger en oversikt over livsområder. Legg denne på din bolig tegning slik at karrière linjen er på samme sted som din utgangsdør. Bor du i blokk, bruker du inngangsdøra til din leilighet. Området for kjærlighet og partnerskap skulle nå befinne seg lengst unna inngangsdøra helt til høyre. Dette er det stedet du bør være oppmerksom på. Din intensjon er romantikk og sterke følelser. Innrede dette området som får fram romantikken i deg og gir deg lykkefølelse. Bruk gjerne musikk og levende lys. Les romantiske bøker og nære den siden av ditt liv. Unngå bilder av ensomme mennesker på veggene. Innrede med parvise ting. Bruk pastellfarger og myke stoffer. Og sørg for at ditt hus er innredet for 2.

Farger som gir deg energi er alle grønn- og blå farger, samt lilla. Unngå sølv-, gull- og bronsefarger. Lykke til!

Anne.

OM Å BO I EN KJELLER

Heia!! Hvordan overkomme å gå fra hatet leilighet til elsket leilighet? Hvor begynner jeg? Det er for det meste stillstand i alle områder av livet mitt, som følge av forandringer av venner, jobb, interesser og etc. Leiligheten er en kjeller leilighet og jeg lengter etter utsikt.. Har bodd her i snart 3 år og den står fortsatt som halvbodd.. Har en sønn som skal begynne på skole 2 min unna, så tenker utifra det at det er en bra plass å bo. Det er nært til både natur og sentrum, men allikevel finner jeg ikke roen... Så da tenkte jeg at du hadde kanskje ett tips til å kunne bli venn med den?

Tusen takk :)). Irene fra Tromsø

Svar:

Å bo i en kjeller, under bakkenivå, er dårlig feng shui. Det betyr å undergrave egen person, kanskje ikke så rart at du står fast på alle områder. Skaff deg en leilighet på bakkenivå, som første tiltak. Ta gjerne kontakt om du trenger mer hjelp. Lykke til.

Anne

Konsultasjon? Ta kontakt.